Zásady o využívání souborů „cookies“ - fitstream.eu
Doprava ZDARMA při objednávce nad 1299 Kč.

Nákupní košík

×

Zásady o využívání souborů „cookies“

Zásady o využívání souborů „cookies“

Tyto zásady používání souborů cookie vysvětlují, co jsou soubory cookie a jak je používáme, typy souborů cookie, které používáme, tzn. j. informace, které shromažďujeme pomocí souborů cookie a jak se tyto informace používají, a jak ovládat preference souborů cookie. Další informace o tom, jak používáme, uchováváme a uchováváme vaše osobní údaje v bezpečí, naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů. Svůj souhlas s prohlášením o souborech cookies na naší webové stránce můžete kdykoli změnit nebo odvolatVíce o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje, naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů. Váš souhlas se vztahuje na tyto domény: fitstream.eu

Co jsou cookies?

Soubory cookies jsou malé textové soubory, které se používají k ukládání malých kousků informací. Jsou uloženy ve vašem zařízení, když se webová stránka načte do vašeho prohlížeče. Tyto soubory cookies nám pomáhají správně fungovat, zvyšovat bezpečnost, poskytovat lepší uživatelskou zkušenost a porozumět tomu, jak web funguje, a analyzovat, co funguje a kde je potřeba zlepšit.

Jak používáme cookies?

Jako většina online služeb, i naše webové stránky používá soubory cookies první a třetí strany pro několik účelů. Soubory cookies první strany jsou většinou potřebné pro správné fungování webové stránky a neshromažďují žádné vaše osobní údaje. Soubory cookies třetích stran používané na naší webové stránce slouží zejména k pochopení toho, jak web funguje, jak s naší webovou stránkou komunikujete, k zajištění našich služeb , poskytování reklam, které jsou pro vás relevantní, a celkově k poskytování lepších a vylepšená uživatelská zkušenost a pomůže vám urychlit vaši budoucí interakci s naší webovou stránkou.

Jaké typy cookies používáme?

Nevyhnutelné: Některé soubory cookie jsou nezbytné k tomu, abyste mohli využívat všechny funkce naší stránky. Umožňují nám udržovat uživatelské relace a předcházet jakýmkoli bezpečnostním hrozbám. Neshromažďují ani neuchovávají žádné osobní údaje. Tyto soubory cookies vám například umožňují přihlásit se do svého účtu a přidat produkty do košíku a bezpečně zaplatit. Statistiky: Tyto soubory cookie ukládají informace, jako je počet návštěvníků webu, počet jedinečných návštěvníků, které stránky webu byly navštíveny, zdroj návštěvy atp. Tyto údaje nám pomáhají pochopit a analyzovat, jak dobře funguje web a kde je potřeba jej zlepšit. Marketing: Naše webová stránka zobrazuje reklamy. Tyto soubory cookie se používají pro přizpůsobení reklam, které vám zobrazujeme, aby byly pro vás smysluplné. Tyto soubory cookie nám také pomáhají sledovat efektivitu těchto reklamních kampaní. Informace uložené v těchto souborech cookie mohou také použít poskytovatelé reklam třetích stran k zobrazování reklam na jiných webových stránkách v prohlížeči. Funkční: Toto jsou soubory cookie, které pomáhají určitým nepodstatným funkcím na naší webové lokalitě. Tyto funkce zahrnují vkládání obsahu, jako jsou videa, nebo sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií. Předvolby: Tyto soubory cookie nám pomáhají ukládat vaše nastavení a preference prohlížení, jako jsou například jazykové předvolby, abyste měli při příštích návštěvách webu lépe a efektivnější zkušenosti.

Níže uvedený seznam podrobně popisuje soubory cookie používané na našich webových stránkách.

CookiePopis
__sharethis_cookie_test__ShareThis nastaví tento soubor cookie ke sledování, které stránky jsou sdílené a kým.
__stripe_midStripe nastaví tento soubor cookie pro zpracování plateb.
__stripe_sidStripe nastaví tento soubor cookie pro zpracování plateb.
_gat_gtag_UA_162045890_1Nastavil Google pro rozlišení uživatelů.
_gcl_auPoskytuje Google Tag Manager k experimentování s reklamní účinností webových stránek využívajících jejich služby.
_gidSoubor cookie _gid nainstalovaný službou Google Analytics ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webovou stránku, a zároveň vytváří analytickou zprávu o výkonnosti webu. Některé ze shromažďovaných údajů zahrnují počet návštěvníků, jejich zdroj a stránky, které anonymně navštěvují.
_hjAbsoluteSessionInProgressHotjar nastavuje tento soubor cookie pro zjištění první relace zobrazení stránky uživatele. Toto je příznak True/False nastavený souborem cookie.
_hjFirstSeenHotjar nastavuje tento soubor cookie pro identifikaci první relace nového uživatele. Ukládá hodnotu true/false, která označuje, zda to bylo poprvé, co Hotjar viděl tohoto uživatele.
_hjIncludedInPageviewSampleHotjar nastavuje tento soubor cookie tak, aby věděl, zda je uživatel zahrnut do vzorkování údajů definovaných limitem počtu zobrazení stránky.
_hjSession_2380768Popis není k dispozici.
_hjSessionUser_2380768Popis není k dispozici.
cookielawinfo-checkbox-advertisementTento soubor cookie nastavený přes GDPR Cookie se používá k zaznamenání souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Reklama“.
cookielawinfo-checkbox-analyticsTento soubor cookie nastavený doplňkem GDPR Cookie Consent se používá k zaznamenání souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Analytics“.
cookielawinfo-checkbox-functionalSoubor cookie je nastaven souborem cookie GDPR tak, aby zaznamenával souhlas uživatele pro soubory cookie v kategorii „Funkční“.
cookielawinfo-checkbox-necessaryTento soubor cookie, který je nastaven souborem cookie GDPR, se používá k zaznamenání souhlasu uživatele se soubory cookie v kategorii „Nevyhnutelné“.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryNastavený souborem cookie GDPR, tento soubor cookie se používá k zaznamenání souhlasu uživatele se soubory cookie v kategorii „Nepotřebné“.
cookielawinfo-checkbox-othersTento soubor cookie, který je nastaven souborem cookie GDPR, se používá k uložení souhlasu uživatele pro soubory cookie v kategorii „Jiné“.
cookielawinfo-checkbox-othersTento soubor cookie, nastavený GDPR Cookie, se používá k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Ostatní“.
cookielawinfo-checkbox-performanceTento soubor cookie, který je nastaven souborem cookie GDPR, se používá k uložení souhlasu uživatele pro soubory cookie v kategorii „Výkon“.
CookieLawInfoConsentZaznamená výchozí stav tlačítka příslušné kategorie a stav CCPA. Funguje pouze v koordinaci s primárním souborem cookie.
cookies.jsPopis není k dispozici.
elementorTento soubor cookie používá téma WordPress webové stránky. Umožňuje vlastníkovi webové stránky implementovat nebo měnit obsah webové stránky v reálném čase.
Google AnalyticsShromažďuje souhrn dat o chování uživatelů na webu za účelem zkvalitnění a zlepšení použitelnosti webových stránek. Cookies slouží pro identifikaci daného uživatele pomocí náhodného řetězce čísel, který se pro daného uživatele vytvoří při první návštěvě.
IDESoubory cookie Google DoubleClick IDE se používají k ukládání informací o tom, jak uživatel používá webovou stránku, aby jí prezentoval relevantní reklamy a podle profilu uživatele.
mPopis není k dispozici.
mailchimp_landing_siteSoubor cookie nastavuje MailChimp tak, aby zaznamenal, kterou stránku uživatel navštívil jako první.
PAPVisitorIdTento soubor cookie nastavuje Post Affiliate Pro. Tento soubor cookie se používá k uložení ID návštěvníka, což pomáhá při sledování přidruženého subjektu.
test_cookieTest_cookie nastavuje doubleclick.net a používá se k určení, zda prohlížeč uživatele podporuje soubory cookie.
wooptpmReferrerPopis není k dispozici.
wp-wpml_current_languagePopis není k dispozici.

Jak mohu kontrolovat preference souborů cookie?

Pokud byste se později rozhodli změnit své preference během relace prohlížení, můžete na své obrazovce kliknout na kartu „Ochrana osobních údajů a soubory cookies“. Tím se znovu zobrazí oznámení o souhlasu, které vám umožní změnit vaše preference nebo zcela odvolat svůj souhlas. Kromě toho různé prohlížeče poskytují různé způsoby blokování a odstraňování souborů cookie používaných webovými stránkami. Můžete změnit nastavení svého prohlížeče tak, aby blokoval/vymazával cookies. Chcete-li zjistit více o tom, jak spravovat a odstraňovat soubory cookie, navštivte stránku wikipedia.org nebo www.allaboutcookies.org.
Shopping Cart